Babyborrel

Uw kind aan vrienden en familie voorstellen

Babyborrel

Als uw kindje een paar weken oud is kan een babyborrel georganiseerd worden. Dit om de massa's kraambezoekjes te vermijden daar deze als jonge ouder toch heel vermoeiend kunnen zijn na het zoveelste bezoekje. Een babyborrel is eigenlijk een kraambezoek in grote groep. Men noemt dit soms ook wel geboortefeest, geboortereceptie of een kraamfeest.

Een babyborrel kan u best 2 à 3 maanden na de geboorte organiseren. Later kan ook maar dan zal u toch al veel mensen thuis ontvangen hebben die de nieuwe spruit willen bewonderen. Een babyborrel organiseren is niet zo eenvoudig. Er moeten allerlei zaken geregeld worden zoals; doopsuiker, aandenkingskaartjes, fotograaf, zaal en een cateraar om de genodigden een hapje en een drankje aan te bieden.

Spaanse traiteur

Als professionele traiteur verzorgen wij paella en tapas catering op uw babyborrel. Afsluiten kan met een heerlijk dessertenbuffet. Ook voor de bijhorende Spaanse dranken kunnen wij zorgen.

Orginele feest ideeën en activiteiten

Daar wij reeds vele babyborrels verzorgd hebben viel het ons op dat er af en toe leuke activiteiten op het programma stonden. Vooral voor de kinderen is het aangeraden om voor een beetje afleiding te zorgen.


Hieronder geven we een opsomming van deze ideeën of activiteiten.

Tip: Zorg ervoor dat kinderen zoveel mogelijk samenspelen. Wanneer het slecht weer is zorg dan voor een alternatief.