Praktische info
Om de catering vlot te laten verlopen kan u hieronder de praktische informatie terugvinden. Gelieve deze info grondig door te nemen.
Vermelde tarievenVanaf 40 personen kunnen wij, indien u dit wenst, voor borden en bestek zorgen.
Huurprijs borden en bestek (Afwassen is inbegrepen maar afruimen niet)
Paella: €1,5 per persoon
Tapasbuffet: €2,5 per persoon
Tapas en paella: €2 per persoon
Dessertenbuffet: €1,5 per persoon
Vanaf 70 personen kunnen wij, indien u dit wenst, voor glazen zorgen.
Huurprijs glazen (Afwassen is inbegrepen maar afruimen niet)
Prijs: €0,30 per glas
- Voldoende ruimte om onze paellapan en toebehoren op te stellen. Voor feesten van 25 personen tot 60 personen is 5m² voldoende. Deze ruimte moet voldoende verlicht zijn.
- Indien er in openlucht wordt gekookt gelieve een alternatieve kookruimte te voorzien die regen- en windvrij is.
- Warm water.
- Parkeergelegenheid vlakbij de cateringlocatie om het in- en uitladen te vereenvoudigen. Het is handig wanneer u voor uw gasten aankomen reeds een plaats voorziet waar we onze wagen kunnen plaatsen.
- één stevige tafel (geen plastic of glazen tafel) met tafellaken (geen papieren tafellaken).
Wij komen anderhalf uur voor we de paella serveren aan. Na de bereiding blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. In totaal zijn we dus 3 uur ter plaatse.
Bij Tapas en Paella
Wij komen anderhalf uur voor we de paella serveren aan. De tapas worden direct na aankomst geserveerd. Na de bereiding van de paella blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. In totaal zijn we dus 3 uur ter plaatse.
Tapas
Wij komen een uur voor we de tapas serveren aan. We serveren de verschillende tapas gedurende 2 uren. In totaal zijn we dus 3 uur ter plaatse.
Dessertenbuffet
Na het hoofdgerecht serveren we het dessertenbuffet. We serveren de verschillende desserten gedurende maximaal anderhalf uur.
Het minimum aantal personen waarvoor u dient te reserveren is 25 personen.
- Minder dan 4 dagen voor uitvoering van de catering: Het volledige bedrag is verschuldigd.
- Tussen 4 en 14 dagen voor uitvoering van de catering: De helft van het totaalbedrag is verschuldigd.
- Meer dan 14 dagen voor uitvoering van de catering: Het voorschot dat voldaan werd is verschuldigd.