Babyborrel

Babyborrel

Stel je kind voor aan vrienden en familie

Bied de genodigden een hapje en een drankje aan

Uw kind aan vrienden en familie voorstellen

Als jullie kindje een paar weken oud is kan een babyborrel georganiseerd worden. Dit om de massa’s kraambezoekjes te vermijden daar deze als jonge ouders toch heel vermoeiend kunnen zijn na het zoveelste bezoekje. Een babyborrel is eigenlijk een kraambezoek in grote groep. Men noemt dit soms ook wel geboortefeest, geboortereceptie of een kraamfeest.

Een babyborrel kan je best 2 à 3 maanden na de geboorte organiseren. Later kan ook maar dan zal je toch al veel mensen thuis ontvangen hebben die de nieuwe spruit willen bewonderen. Een babyborrel organiseren is niet zo eenvoudig. Er moeten allerlei zaken geregeld worden zoals; doopsuiker, aandenkingskaartjes, fotograaf, zaal en een cateraar om de genodigden een hapje en een drankje aan te bieden.

Spaanse traiteur

Als professionele traiteur verzorgen wij tapas en paella catering op babyborrels. Afsluiten kan met een heerlijk dessertenbuffet. Ook voor de bijhorende dranken kunnen wij zorgen. Je kan de babyborrel thuis of in een feestzaal laten plaatsvinden. Bij goed weer is een tuinfeest dan weer erg leuk.

Originele feest ideeën en activiteiten

Daar wij reeds vele babyborrels verzorgd hebben viel het ons op dat er af en toe leuke activiteiten op het programma stonden. Vooral voor de kinderen is het aangeraden om voor een beetje afleiding te zorgen.

Hieronder geven we een opsomming van deze ideeën of activiteiten.

 • Wandeling; Een korte wandeling bij goed weer is leuk om eventjes de benen te strekken.
 • Speurtocht; Op internet zijn er massa’s speurtochten te vinden voor kinderen en volwassenen. Er zijn zelfs bedrijven actief die volledig uitgwerkte speurtochten en zoektochten aabieden.
 • Go-carts huren; Heel leuk is het huren van enkele go-carts, steps en speciale fietsen.
 • Springkastelen; Springkastelen heeft u in verschillende vormen en afmetingen, kinderen zijn er dol op.
 • Trampolines; Trampolines heeft u in verschillende vormen en afmetingen. Zorg wel voor de nodige veiligheidsmaatregelen zodat er geen ongelukken gebeuren.
 • Clowns en goochelaars; Met een goede clown of goochelaar is uw feest vast en zeker een succes.
 • Gezelschapspelen; Van kaartspel tot bordspel, een gezelschapspel is steeds een aanrader.
 • Balspel; Voetbal, volleybal, badminton, enz… Dit spreekt voor zich.
 • Kindercircus; Jongleren, diabolo, tonlopen, eenwieler, steltlopen, enz… alle benodigdheden kan je huren met al dan niet begeleiding van een echte artiest.
 • Knutselen; Ook hiervoor kan u eigen materiaal aankopen of een volledig knutselpakket online bestellen.
 • Kindergrime en verkleden; Een ervaren grimeur maakt de mooiste beschilderingen op de gezichtjes van de kinderen. Met de bijhorende kledij leven ze zich helemaal in in de wereld van sprookjes, dieren, enz..
 • Klei workshop; Een mobiel klei atelier waarbij kinderen onder professionele begeleiding kleiwerkjes vervaardigen. Een leuke creatieve bezigheid voor de jonge klei neuzen op uw babyborrel.

 

Tip: Zorg ervoor dat kinderen zoveel mogelijk samenspelen. Wanneer het slecht weer is zorg dan voor een alternatief.

Call Now ButtonVragen? Bel Paella Fusion