- Vermelde tarieven
- Voorschot en betaling
- Vervoersonkosten
- Borden en bestek
- Glazen
- Extra uren
- Bediening
- Taak als klant
- Tijdsverloop van de catering
- Wijzigingen
- Annulaties
- Verhuur materiaal
- Spaans themafeest
- Allergenen
De vermelde tarieven op onze website zijn inclusief BTW. Bediening van de maaltijd is volgens buffetvorm (dus geen bediening aan tafel). Bediening van dranken is niet inbegrepen. Als je een ober wenst die de dranken aan tafel serveert, dan kan dit mits beschikbaarheid en meerprijs.
Een reservatie is pas geldig wanneer we een voorschot van het totaalbedrag hebben ontvangen. Particulieren betalen na afloop van de catering het resterende bedrag cash ter plaatse. Bedrijven mogen het resterende bedrag ook overschrijven binnen 30 dagen na uitvoering van de catering.
De vervoersonkosten bedragen €0,40 per gereden kilometer. Deze worden berekend vanuit Bonheiden (bij Mechelen) tot aan de catering locatie en terug.
Huurprijs borden en bestek (Afwassen is inbegrepen maar afruimen niet)
- Paella: €1,5 per persoon
- Tapasbuffet: €1,5 per persoon
- Tapas en paella: €1,5 per persoon
- Dessertbuffet: €1,5 per persoon
Vanaf 70 personen kunnen wij, indien gewenst, voor glazen zorgen.
Huurprijs glazen (Afwassen is inbegrepen maar afruimen niet)
- Prijs: €0,40 per glas
JE TAAK ALS KLANT
- Voldoende ruimte om onze paellapan en toebehoren op te stellen. Voor feesten van 25 personen tot 60 personen is 5m² voldoende. Deze ruimte moet voldoende verlicht zijn.
- Indien er in open lucht wordt gekookt gelieve een alternatieve kookruimte te voorzien die regen- en windvrij is.
- Warm drinkbaar water (dit mag kraantjeswater zijn).
- Parkeergelegenheid vlakbij de catering locatie om het in- en uitladen te vergemakkelijken. Het is handig wanneer je voor je gasten aankomen al een plaatsje voorziet voor onze wagen.
- Een stevige tafel (geen plastic of glas) met tafellaken (geen papieren of plastic tafellaken).
- Wanneer je kiest voor apero tapas warm en koud en/of voor dessert royal dan moet er eveneens stroom voorzien worden aan de tafel waar we koken
- Bij temperaturen lager dan 10 graden koken wij niet buiten. Gelieve dan een bijkomende verwarming te plaatsen of de mogelijkheid te voorzien om in een verwarmde tent of een ruimte binnen te koken.
Wij komen anderhalf uur voor we de paella serveren aan. Na de bereiding blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. In totaal zijn we dus 3 uur ter plaatse.
Bij Tapas en Paella
Wij komen anderhalf uur voor we de paella serveren aan. De tapas worden direct na aankomst geserveerd. Na de bereiding van de paella blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. In totaal zijn we dus 3 uur ter plaatse.
Tapasbuffet
Wij komen anderhalf uur voor we het tapasbuffet serveren aan. We serveren de verschillende tapas gedurende 1,5 uren. In totaal zijn we dus 3 uur ter plaatse.
Dessertbuffet
Na het hoofdgerecht serveren we het dessertbuffet. We serveren de verschillende desserten gedurende maximaal anderhalf uur.
Annuleren is mogelijk ten laatste 2 weken voor voor je evenement. De volgende annulatiekosten worden in rekening gebracht indien er geannuleerd wordt op:
- minder dan 4 dagen voor uitvoering van de catering: Het volledige bedrag is verschuldigd.
- 4-14 dagen voor uitvoering van de catering: de helft van het totaalbedrag is verschuldigd.
- Meer dan 14 dagen voor uitvoering van de catering: Het voorschot is verschuldigd.
- 15 statafels met tafelrokken
- 10 eettafels/buffettafels met tafelrokken
- Zwarte stevige opvouwbare plooitent (ideaal als kooktent) met verlichting
- Uitgifte tafel/toog met zwarte tafelrok
- 150 sets borden en bestek voor het hoofdgerecht
- 150 sets borden en bestek voor het dessert
Paella
PAELLA VALENCIANA
PAELLA DE POLO
PAELLA DE MARISCO
PAELLA DE ROYAL
PAELLA DE LUXE
VEGETARISCHE PAELLA
APERO TAPAS KOUD
APERO TAPAS KOUD EN WARM
Tapas buffetten
TAPAS TRADITIONAL
TAPAS ROYAL
TAPAS DE LUXE
Desserten
CHOCOLADEMOUSSE
VERSE FRUITSALADE
CREMA CATALANA
GEFLAMBEERDE CREMA CATALANA
GEBAK
GEFLAMBEERDE FLENSJES MET LICOR 43
CHOCOLADEFONTEIN MET DIPPINGS
KAASSTAART MET CRUNCH EN SEIZOENSFRUIT