Reviews Paella Fusion

Reviews

Wat schreven anderen over ons?

Paella Fusion
4.9
Gebaseerd op 49 recensies
Paella Fusion
5.0
Gebaseerd op 46 recensies
JO Goiris
JO Goiris
1683210051
Professionele afspraken zonder verrassingen. Degelijk en correct maar bovenal heeeeeeeel lekker. Dankjewel Bram om er een reuze pensioenfeest van te maken.
Jo Goiris
Jo Goiris
1683209640
Heel professioneel, vriendelijk en bovenal enorm lekker. Dankjewel Bram om er een geslaagd pensioenfeest van te maken.
We hebben al meerdere keren Paella Fusion ingezet voor catering op onze tennisclub. Altijd een vlotte/correcte communicatie en heerlijke pannen paella! Iedereen is steeds zeer enthousiast!
Tempo Overijse
Tempo Overijse
1677926349
We kozen voor een topwedstrijd om onze gasten in de seats eens wat anders aan te bieden. Een schot in de roos ! De Paëlla was heerlijk. Iedereen vond het super lekker ruim bediend.
De bediening was top en vriendelijk. Kortweg: Het werd een topavond !
Steve Dumon
Steve Dumon
1676530597
Zeer leuk concept, zowel de hapjes, paella's, desserts en bediening waren top ! Zeker een aanrader !Merci Bram !
Ella Cat
Ella Cat
1669978838
Bram kwam op tijd, het eten was op het overeengekomen tijdstip klaar en zeer lekker!Een aanrader voor uw personeelsfeest!
Paëlla ter gelegenheid van een personeelsfeestje. Iedereen uiterst tevreden over de de tapas en vers klaargemaakte paëlla, zeker voor herhaling vatbaar!
Afgelopen zaterdag voor de eerste maal Paella Fusion geboekt voor één van mijn Events. We hebben enorm veel positieve reacties van de gasten gekregen en ook ik heb mogen proeven, het was de moeite. De eerste keer maar zeker niet de laatste 😉
Samen met de fietsclub avondje tapas/paëlla gedaan met "paella fusion" zeer correct alle afspraken nagekomen en super toffe lieve dame die alles ter plaatse kwam bereiden. Super lekker, zeker een aanrader voor allerlei soorten feestjes. TOP !
Katleen Willems
Katleen Willems
1660163361
Zowel mezelf als mijn 55 gasten waren afgelopen zondag 1 en al lof over de paella en de aperitiefhapjes gemaakt door Bram van Paella Fusion .
Alles super geregeld. Iedereen vond het mooi hoe de paella werd gemaakt. Het viel bij jong en oud in de smaak. Echt top! Bedankt om alles voor ons nog zo last-minute te regelen.
sammy
sammy
1658304029
Was zeer lekker en een hele toffe persoon die het kwam bereiden. Alleen maar superlatieven😊😊😊
Sonja Leemans
Sonja Leemans
1657626519
Zeer tevreden over de persoon die het kwam maken en van de paëlla zelf. Zeker aan te bevelen. Wij zullen ze zeker nog eens boeken.
Arne Schelkens
Arne Schelkens
1656584436
Heerlijke paella op ons bedrijfsevent van 120 personen - heel leuk team om mee samen te werken, ze pasten zich helemaal aan aan de situatie en onze klanten genoten van de paella marisco!
Evi Longin
Evi Longin
1655287086
Supertevreden van de Paëlla van Paëlla fusion op ons personeelsfeest! Bram en collega zijn zeer vriendelijk en kwamen de Paëlla met een lach maken voor een groep van toch ongeveer 40man. Vegetarische optie was beschikbaar en ook lekker. Aanrader!
Bedankt om het communiefeest van mijn zoontje te voorzien van jouw heerlijke paella. Iedereen heeft er van genoten. Het zorgde, mede door het fantastische weer, voor een instant zomersfeertje 😎 We kijken met een gelukzalig gevoel terug op die dag. Ook hartelijke bedankt voor de stiptheid, de vriendelijke bediening en de fijne samenwerking.
Is een echte aanrader !!
Annick Gilissen
Annick Gilissen
1653772857
Wij hebben super genoten van het verrassingsfeestje
voor mijn man ! Bedankt voor de super goede service, en het aanpassen van mijn aantallen! Onze feestvierders vonden het echt geweldig ! We hadden dan ook super goed weer, het was gewoon perfect 👍 🥘
Nog een dikke pluim voor de kok van dienst…(Anthony )
Bram verzorgde de paella op ons familiefeest. Het eten & vriendelijke bediening zijn bij iedereen in de smaak gevallen. Verder ook vlotte communicatie. Zeker aanbevolen!
Seb Sv
Seb Sv
1648463364
Top paella en voldoende ,,volgende jaar terug .
Wij hadden Paella Fusion ingeschakeld om de catering van een feest te verzorgen. Enorm goede respons over gehad en de paella was zeer lekker. Groeten het voltallige WK12 team!
Heerlijke paella gegeten, alles was super verzorgd! ☺
Op 17 Juli ‘21 hebben we mogen genieten van Bram zijn Paëlla kookkunstenHet was super lekker, we hadden een tuinfeest voor 36 man. En door Bram zijn overheerlijke tapas en Paëlla was iedereen aangenaam verrast . Het zette de toon op ons feest en het werd een super geslaagd tuinfeest !Dank u Paëlla Fusion, dank u Bram
Eddy
Eddy
1633073240
Voor de familie ter gelegenheid van het verjaardags feestje van mijn vrouw hadden wij een bestelling gedaan bij Paella Fusion, en dat was super, de persoon die de paella ter plaatse klaarmaakte heeft dat perfect gedaan, we hadden ook sangria als apero en verschillende tapa's ook het dessert buffet royal, er was niets op aan te merken echt een aanrader.
Sophie Gilles
Sophie Gilles
1624949496
We hebben genoten van de paella van Paellafusion. Het eten was super lekker. De bediening was top en ook de communicatie met Paellafusion verliep steeds heel vlot en was zeer duidelijk.Absoluut een aanrader.
Ortega Jumbert
Ortega Jumbert
1624442231
Paella was super lekker !! Vriendelijke chef !!
Echt een aanrader!! dank u wel Bram !!
Zallig eten. Was een verrassing voor verjaardag. Heel uitgebreid, paela werd met verwarmingselementen geleverd.
Timo Arnouts
Timo Arnouts
1599315241
Bram was zeer responsief en flexibel. Door de COVID-19 maatregelen waren we genoodzaakt om ons trouwfeestje te verkleinen van 27 gasten naar 8 (10 in totaal). Hoewel het minimum normaal 25 man is, kon het feest toch doorgaan mits een hogere prijs per man (maar dat is begrijpelijk).Bram was op tijd en vriendelijk. De Paella was heerlijk! En ons feestje geslaagd.Een aanrader.
We gingen voor het pizza-concept en hebben genoten van heerlijke pizza's. Een leuk concept voor net-iets-anders dan een klassieke bbq. Een aanrader!
groep Kim
groep Kim
1592558752
Als grote Paella-fan heb ik lekker gesmuld van deze paella. Ik heb mij tussen de kids in ons gezelschap gezet en kreeg hier alleen maar positieve opmerkingen. Lekker lekker lekker! Dankjulliewel.
anny. vl
anny. vl
1587307087
de paella op de foto is geen echte paella, daar horen zeker geen erwtjes in, geef mij paar echte valenciaanse paellasorry hoor
Lekkere paella van Bram voor familiefeest en zeer correcte service
Cindy Claes
Cindy Claes
1571227704
PAELLA FUSION HEBBEN VOOR ONS BEDRIJFS FEEST VAN 90 GASTEN EEN FANTASTISCHE PAELLA GEMAAKT. SUPER LEKKER. OOK DE APERITIEFHAPJES ZIJN TOP. SUPER GOEIE BEDIENING, IK KAN ZE ABSOLUUT AANBEVELEN. HET ZAL VOOR ONS ZEKER NIET DE LAATSTE KEER ZIJN. OOK DE OPRUIMING WAS PERFECT BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN
Anton Stryckers
Anton Stryckers
1570389689
De paella royale die voor ons familiefeest klaargemaakt werd, was echt heerlijk. Ideaal omdat er bij deze editie ook een aantal familieleden aanwezig waren die intollerant zijn voor één of meerdere voedingsstoffen waaronder zuivel / eieren / noten / gluten. Deze Paella bevatte geen van bovenstaande zodat ook zij zonder probleem konden meegenieten. Deze paella “Royale” was al super ...maar de nog uitgebreide “Deluxe” versie zou ik zeker ook nog wel eens willen proeven in de toekomst.
Bram en zijn team hebben voor ons feest van 150 gasten een fantastische paella gemaakt. Super lekker. Ook de aperitiefhapjes zijn top. Super goeie bediening, zeer professioneel. Het was de tweede keer dat ze een feest voor ons verzorgden en we kunnen ze absoluut aanbevelen. Het zal voor ons zeker niet de laatste keer zijn. Bedankt voor de goede zorgen!
Vaja Vlachos
Vaja Vlachos
1569572325
Fijn en gemakkelijk concept voor een feestje. De paëlla was heel lekker!
Nife
Nife
1568570089
Last minute geregeld, maar wat een service! Tapa's, heerlijke paella en een heerlijke Catalaanse crème als afsluiter. Het is een heerlijke Spaanse avond onder vrienden geworden !
Annick Rosaer
Annick Rosaer
1568237949
op 31 augustus geboekt voor onze tennisclub voor het tweede jaar op rij en al terug vastgelegd voor volgend jaar een echte aanrader super lekker en verzorgd een top team
Tot twee maal toe hebben zij een feest van ons verzorgd, voor toch wel een kritisch publiek. Twee maal kregen we felicitaties van alle gasten. Echt een aanrader. Lekkere paella en steeds stipt op tijd!
Tot twee maal toe hebben zij een feest van ons verzorgd, voor toch wel een kritisch publiek. Twee maal kregen we felicitaties van alle gasten. Echt een aanrader. Lekkere paella en steeds stipt op tijd!
Zondag 18 augustus werden mijn gasten en ik door paella fusion op en top verwend met overheerlijke tapas en een lekkere ter plaatse bereide paella Valenciana. Ook de crema Catalaan werd a la minute gebrand en
gesmaakt door iedereen. Bedankt jullie zijn een fantastisch team en hoop in de toekomst ook nog eens door jullie culinair verwend te worden. Top!!!! Een absolute aanbeveling!!!
Annie De Ridder
Annie De Ridder
1566827188
mede dankzij de overheerlijke paella hadden we een geslaagd pensioenfeestje, Annie en Mark
Filip De Rijcke
Filip De Rijcke
1566207751
De Paella was super lekker en de bediening was top afgelopen donderdag. Zeker een aanrader. Nogmaals dank !
Super geslaagde paella-avond gehad. Zeer lekker gegeten en bovendien vriendelijke, vlotte en correctie service én voorbereiding. Aan te bevelen!
Wij mochten samen met familie, vrienden & buren genieten van een HEERLIJKE paella op ons verjaardags-tuinfeest. De mega paella werd bereid en geserveerd door een super vriendelijke dame. Alles verliep zeer vlotjes en volgens afspraak. (behalve het feit dat Ranu ons had beloofd om karaoke mee te zingen op ons podium, plots zagen we dat ze met stille trom vertrokken was, enkel dit stukje verliep dus niet volgens afspraak 🙂 🙂 :-)) Bedankt Paella Fusion ... groetjes van jarige Davy & Christel 🙂 🙂 🙂
Sylvie Steyaert
Sylvie Steyaert
1565719642
Heerlijke Paella, super bediening, alles zoals overeengekomen!!!!
Dieter Alaerts
Dieter Alaerts
1565032351
Mijn verjaardagsfeest is geslaagd, mede dankzij jullie heerlijke paella en jullie uitstekende service. Bram, bedankt.
Hallo,Nogmaals bedankt voor de lekkere paella. Het heeft iedereen ongelooflijk goed gesmaakt en zeker voor herhaling vatbaar!Speciale vermelding voor Ranu, de chef van dienst: bedankt om ons feestje af te maken met het lekkere eten en je goed humeur, en voor de fotoshoot!! Een aanrader voor alle feestjes ! !
Troch Kizzy
Troch Kizzy
1562067057
Hey Bram, dank je wel voor de overheerlijke paella dit weekend. Alles verliep zoals afgesproken, alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn gasten hebben ervan genoten... en ik ga er binnenkort nog wat van genieten (want heb nog wat restjes kunnen invriezen 😋
Troch Kizzy
Troch Kizzy
1562067056
Hey Bram, dank je wel voor de overheerlijke paella dit weekend. Alles verliep zoals afgesproken, alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn gasten hebben ervan genoten... en ik ga er binnenkort nog wat van genieten (want heb nog wat restjes kunnen invriezen 😋
Filip Cornelis
Filip Cornelis
1561494841
Bedankt voor de heerlijke tapa’s en paella! Alles was perfect geregeld zoals vooraf afgesproken.
Uitstekende service, heerlijke maaltijd kortom een buitengewone prijs-kwaliteit. Absoluut aan te raden.
leuk feestje, lekkere tapas en lekkere paella!!
Jo De Smet
Jo De Smet
1560354346
heerlijke paella en supergoede service en bediening. Echt een aanrader!!! Iedereen was enthousiast, voor herhaling vatbaar!
Paella Fusion is the best !Zeer vlotte en correcte communicatie !Het team is tijdig aanwezig en start met de bereiding van de overheerlijke paella.Ik bestelde vorig jaar voor ons personeelsfeest juni 2018. In een reuze pan werd er voor 130 personen een geweldig lekkere paella Valenciana gemaakt. Verser kan niet !Wij huurden ook borden en bestek..handig !Dit jaar hebben we aan alle personeelsleden bevraagd wat zij tijdens het personeelsfeest in juni 2019 willen eten..en ja hoor....unaniem werd op Paellafusion gestemd.Dat zegt genoeg..toch ?Wil je dus een zeer lekkere vers bereide paella op 1 van je feestjes ? Paellafusion is the best !
zeer verzorgde en lekkere tapas en paella! Vriendelijke bediening. Alles tip top in orde.
Pablo Callebout
Pablo Callebout
1560237683
Mijn feest was heel leuk!! En iedereen vond de Paella super lekker!!!!
Lekkere tapas en heerlijke paella! Ook het dessert crème Catalan is een echter aanrader 🙂 Paella Fusion heeft gisteren zijn beste beentje voorgezet om ons bedrijfsevent te doen slagen en ik heb vandaag enkel positieve commentaar gekregen! Thanks!!
Erik Van Impe
Erik Van Impe
1559587552
Genoten van een heerlijke paella op het communiefeest van onze dochter. Bedankt Bram @ Paella Fusion
Anita van Hove
Anita van Hove
1559502912
Het eten was heel lekker en personeel top😁😁😁grt vanuit opwijk
Joke Abbeloos
Joke Abbeloos
1559480812
Wat was dat lekker! Combinatie tapas en paella royal is een absolute aanrader.👌
Heerlijke paella. Enorm genoten. Tot een volgende keer.
Bram verzorgde de communiefeest van onze 2 dochters op zondag 19 mei. De voormiddag startte weinig belovend met regen maar Bram bracht samen met zijn Zuiderse gerechten de zon mee. De aperitiefhapjes waren origineel en heel lekker. De rest van de gerechten deed niet onder : heerlijke paella, ruim dessertbuffet en lekkere Spaanse koffie. Alle gasten waren vol lof over de organisatie, en dus wij zeker. Heel veel dank aan Bram en zeker aanrader voor iedereen.
Geert Demarsin
Geert Demarsin
1557955602
Meer dan geslaagd feestje gehad grotendeels dankzij de perfecte service van Paella Fusion : royale porties, rijkelijk belegd en perfect bereid en geserveerd door Gillian! Enkel lovende commentaren van de gasten! Een aanrader!
Ingrid De Roo
Ingrid De Roo
1557909770
Beroep gedaan op Paella Fusion voor de catering van een bedrijfsevent. Super professioneel. De perfectie is wél van deze wereld. Enkel superlatieven wat mij betreft. Heel lekker gegeten, zowel de paella als het dessertenbuffet. Absolute aanrader.
Ingrid De Roo
Ingrid De Roo
1557909730
Beroep gedaan op Paella Fusion voor de catering van een bedrijfsevent. Super professioneel. De perfectie is wél van deze wereld. Enkel superlatieven wat mij betreft. Heel lekker gegeten, zowel de paella als het dessertenbuffet. Absolute aanrader.
gregory lioen
gregory lioen
1557829332
Heel lekker, vriendelijke mensen. tot een volgende keer 🙂
Bedankt voor de lekkere, verzorgde hapjes en drankjes die we aangeboden kregen op ons bedrijfsfeestje. De vers bereide tapas en de paella waren heerlijk. Binnenkort doen we zeker terug beroep op jullie traiteur diensten. Groetjes van Mirte
Dieter Dewulf
Dieter Dewulf
1557486351
lekkere warme en koude aperitiefhapjes die wel erg duur zijn voor wat je maar krijgt.super lekkere paella, prijs kwaliteit heel ok.vriendelijke en behulpzame kokkin die alles proper heeft opgeruimd achteraf.
Voor een gezellig communiefeest (50pers) huurden we paella fusion in voor de catering, overheerlijke tapas en paella werden ter plaatse klaargemaakt en geserveerd... vriendelijke vlotte bediening, lekker eten!
De tip om potjes te voorzien voor de restjes was goud waard 👍🏻👍🏻👍🏻
Pieter Vrbn
Pieter Vrbn
1556866519
Absolute aanrader! Vriendelijke bediening, lekkere paella. Kwamen hun afspraken stipt na.
Erik D'Haens
Erik D'Haens
1556450368
Ik heb super lekker gegeten en mijn zoontje had het hart gestolen van de super lieve kokkin die ik zeker nog eens wil terug tegen komen😉 een leuke en interessante ervaring en zeker aan te raden op kleine en grotere feesten! Top👍🏻
Helen Perquy
Helen Perquy
1556019602
Super professioneel: uitstekend voor zowel business als privé!
Kitty Kennes
Kitty Kennes
1554402692
Heel lekkere paella en sangria met een topbediening! Zeker voor herhaling vatbaar!! 😋
Greet De Keyser
Greet De Keyser
1553159264
top catering ik zou niemand anders nemen !!!
Philip Verpoten
Philip Verpoten
1552903584
Ik kreeg onmiddellijk via hun website een duidelijke offerte. De gemaakte afspraken werden ook nagekomen. Het eten was lekker, gevarieerd en meer dan voldoende. Zeer vriendelijke kok en ik kon na de offerte nog zaken wijzigen. Kortom, een echte aanrader voor een persoonlijke beleving op een familiefeestje of bedrijfsfeest.
Originele, lekker gekruide recepten
Vriendelijke bediening
Efficiënt
Wij hebben Paella Fusion geboekt voor het verjaardagsfeestje van m'n dochtertje. Wij waren enorm tevreden over de services zowel voor als tijdens het feestje. Vooraf werd alles duidelijk gecommuniceerd, ter plaatse ging alles vlot en de paella was ONTZETTEND lekker! Onze gasten waren 1 voor 1 tevreden! Zeker voor herhaling vatbaar!
Maarten Michels
Maarten Michels
1545331615
Superlekker! Top catering, vriendelijk en correct!
Diane Buersens
Diane Buersens
1544478269
Wij bevelen Paella fusion aan voor heerlijke tapas en overheerlijke paella echt top,
Super vriendelijke bediening,
Alles was in orde!
Gery Mertens
Gery Mertens
1543164237
Paëlla voor ongeveer 30 man perfect bereid. Iedereen was vol lof over de uitstekende kwaliteit van de paëlla marisco
Super sympathieke mensen - leuke showcooking - heel lekkere paella en sangria. Mede dankzij jullie was ons tuinfeest super geslaagd !
Super sympathieke mensen - leuke showcooking - heel lekkere paella en sangria. Mede dankzij jullie was ons tuinfeest super geslaagd !
Rick Lambrechts
Rick Lambrechts
1540538415
Heerlijke paella met de beste beste service, zeker een aanrader!
Lies Verresen
Lies Verresen
1540293781
Schitterend gewoon. Heerlijk, zeer netjes, sfeervol gebracht, een ware aanrader. Zonder twijfel voor herhaling vatbaar.
Ranu Mattan
Ranu Mattan
1540209880
Het totaalplaatje op mijn zoontje zijn communiefeest was dik in orde. Gigantisch lekkere tapas (heerlijk die gamba's met look) , een paëlla waarbij je de pan nog zou uitlekken mjam mjam en voor de kids heerlijke albondiga's (spaanse balletjes met tomatensaus) ... kon niet beter zijn ... een echte aanrader !!!
Brecht Gofflo
Brecht Gofflo
1539794555
Heerlijke paella met een professionele bediening! Een aanrader!
js_loader
Call Now ButtonVragen? Bel Paella Fusion