Reviews Paella Fusion

Reviews

Wat schreven anderen over ons?

Reviews paella catering

Ontdek hier wat klanten over ons schrijven op Facebook en Google.

Anna Ockerman
Anna Ockerman
1689060219
Wij reserveerden Paella Fusion voor een zomers bedrijfsevenement en kan dat ten zeerste aanraden! De paella was heerlijk, de porties rijkelijk, de bediening vriendelijk, de levering tijdig, en de afspraken vlot. Bij een volgend event, zullen wij zeker overwegen om terug Paella Fusion aan te spreken.
Babs Lagrou
Babs Lagrou
1689012635
Heerlijke paella gegeten op ons tuinfeest. De kok was professioneel maar tegelijkertijd ook heel warm en vlot in omgang. Fusion is flexibel, makkelijk te contacteren. Een echte aanrader wat ons betreft!
Peter Wartel
Peter Wartel
1688725330
Voor een feestje met onze Spaanse hoofdleverancier hebben we een tapas buffet en paella royal besteld bij Paella Fusion. Onze Spaanse gasten waren heel enthousiast. Lekker eten en heel goede service.
Heerlijke Paella en vlotte bediening. thx Bart!
JO Goiris
JO Goiris
1683210051
Professionele afspraken zonder verrassingen. Degelijk en correct maar bovenal heeeeeeeel lekker. Dankjewel Bram om er een reuze pensioenfeest van te maken.
Jo Goiris
Jo Goiris
1683209640
Heel professioneel, vriendelijk en bovenal enorm lekker. Dankjewel Bram om er een geslaagd pensioenfeest van te maken.
We hebben al meerdere keren Paella Fusion ingezet voor catering op onze tennisclub. Altijd een vlotte/correcte communicatie en heerlijke pannen paella! Iedereen is steeds zeer enthousiast!
Tempo Overijse
Tempo Overijse
1677926349
We kozen voor een topwedstrijd om onze gasten in de seats eens wat anders aan te bieden. Een schot in de roos ! De Paëlla was heerlijk. Iedereen vond het super lekker ruim bediend.
De bediening was top en vriendelijk. Kortweg: Het werd een topavond !
Steve Dumon
Steve Dumon
1676530597
Zeer leuk concept, zowel de hapjes, paella's, desserts en bediening waren top ! Zeker een aanrader !Merci Bram !
Steven Herreman
Steven Herreman
1670961895
Ella Cat
Ella Cat
1669978838
Bram kwam op tijd, het eten was op het overeengekomen tijdstip klaar en zeer lekker!Een aanrader voor uw personeelsfeest!
Heel vriendelijke bediening,en heel lekkere paella.
Was voor verjaardagsfeestje ouders met 25 personen in onze tuin. Alles goed geregeld en lekker gegeten.
Paëlla ter gelegenheid van een personeelsfeestje. Iedereen uiterst tevreden over de de tapas en vers klaargemaakte paëlla, zeker voor herhaling vatbaar!
michaela alagac
michaela alagac
1664975866
Super lekker !!! Aanrader !
Afgelopen zaterdag voor de eerste maal Paella Fusion geboekt voor één van mijn Events. We hebben enorm veel positieve reacties van de gasten gekregen en ook ik heb mogen proeven, het was de moeite. De eerste keer maar zeker niet de laatste 😉
Samen met de fietsclub avondje tapas/paëlla gedaan met "paella fusion" zeer correct alle afspraken nagekomen en super toffe lieve dame die alles ter plaatse kwam bereiden. Super lekker, zeker een aanrader voor allerlei soorten feestjes. TOP !
Katleen Willems
Katleen Willems
1660163361
Zowel mezelf als mijn 55 gasten waren afgelopen zondag 1 en al lof over de paella en de aperitiefhapjes gemaakt door Bram van Paella Fusion .
Grey Rock
Grey Rock
1659725649
Alles super geregeld. Iedereen vond het mooi hoe de paella werd gemaakt. Het viel bij jong en oud in de smaak. Echt top! Bedankt om alles voor ons nog zo last-minute te regelen.
sammy
sammy
1658304029
Was zeer lekker en een hele toffe persoon die het kwam bereiden. Alleen maar superlatieven😊😊😊
Sonja Leemans
Sonja Leemans
1657626519
Zeer tevreden over de persoon die het kwam maken en van de paëlla zelf. Zeker aan te bevelen. Wij zullen ze zeker nog eens boeken.
Arne Schelkens
Arne Schelkens
1656584436
Heerlijke paella op ons bedrijfsevent van 120 personen - heel leuk team om mee samen te werken, ze pasten zich helemaal aan aan de situatie en onze klanten genoten van de paella marisco!
Evi Longin
Evi Longin
1655287086
Supertevreden van de Paëlla van Paëlla fusion op ons personeelsfeest! Bram en collega zijn zeer vriendelijk en kwamen de Paëlla met een lach maken voor een groep van toch ongeveer 40man. Vegetarische optie was beschikbaar en ook lekker. Aanrader!
Bedankt om het communiefeest van mijn zoontje te voorzien van jouw heerlijke paella. Iedereen heeft er van genoten. Het zorgde, mede door het fantastische weer, voor een instant zomersfeertje 😎 We kijken met een gelukzalig gevoel terug op die dag. Ook hartelijke bedankt voor de stiptheid, de vriendelijke bediening en de fijne samenwerking.
Is een echte aanrader !!
Annick Gilissen
Annick Gilissen
1653772857
Wij hebben super genoten van het verrassingsfeestje
voor mijn man ! Bedankt voor de super goede service, en het aanpassen van mijn aantallen! Onze feestvierders vonden het echt geweldig ! We hadden dan ook super goed weer, het was gewoon perfect 👍 🥘
Nog een dikke pluim voor de kok van dienst…(Anthony )
Bram verzorgde de paella op ons familiefeest. Het eten & vriendelijke bediening zijn bij iedereen in de smaak gevallen. Verder ook vlotte communicatie. Zeker aanbevolen!
Seb Sv
Seb Sv
1648463364
Top paella en voldoende ,,volgende jaar terug .
Wij hadden Paella Fusion ingeschakeld om de catering van een feest te verzorgen. Enorm goede respons over gehad en de paella was zeer lekker. Groeten het voltallige WK12 team!
Heerlijke paella gegeten, alles was super verzorgd! ☺
Op 17 Juli ‘21 hebben we mogen genieten van Bram zijn Paëlla kookkunstenHet was super lekker, we hadden een tuinfeest voor 36 man. En door Bram zijn overheerlijke tapas en Paëlla was iedereen aangenaam verrast . Het zette de toon op ons feest en het werd een super geslaagd tuinfeest !Dank u Paëlla Fusion, dank u Bram
Eddy
Eddy
1633073240
Voor de familie ter gelegenheid van het verjaardags feestje van mijn vrouw hadden wij een bestelling gedaan bij Paella Fusion, en dat was super, de persoon die de paella ter plaatse klaarmaakte heeft dat perfect gedaan, we hadden ook sangria als apero en verschillende tapa's ook het dessert buffet royal, er was niets op aan te merken echt een aanrader.
Sophie Gilles
Sophie Gilles
1624949496
We hebben genoten van de paella van Paellafusion. Het eten was super lekker. De bediening was top en ook de communicatie met Paellafusion verliep steeds heel vlot en was zeer duidelijk.Absoluut een aanrader.
Ortega Jumbert
Ortega Jumbert
1624442231
Paella was super lekker !! Vriendelijke chef !!
Echt een aanrader!! dank u wel Bram !!
Zallig eten. Was een verrassing voor verjaardag. Heel uitgebreid, paela werd met verwarmingselementen geleverd.
Anton Stryckers
Anton Stryckers
1570389689
De paella royale die voor ons familiefeest klaargemaakt werd, was echt heerlijk. Ideaal omdat er bij deze editie ook een aantal familieleden aanwezig waren die intollerant zijn voor één of meerdere voedingsstoffen waaronder zuivel / eieren / noten / gluten. Deze Paella bevatte geen van bovenstaande zodat ook zij zonder probleem konden meegenieten. Deze paella “Royale” was al super ...maar de nog uitgebreide “Deluxe” versie zou ik zeker ook nog wel eens willen proeven in de toekomst.
Bram en zijn team hebben voor ons feest van 150 gasten een fantastische paella gemaakt. Super lekker. Ook de aperitiefhapjes zijn top. Super goeie bediening, zeer professioneel. Het was de tweede keer dat ze een feest voor ons verzorgden en we kunnen ze absoluut aanbevelen. Het zal voor ons zeker niet de laatste keer zijn. Bedankt voor de goede zorgen!
Vaja Vlachos
Vaja Vlachos
1569572325
Fijn en gemakkelijk concept voor een feestje. De paëlla was heel lekker!
Annick Rosaer
Annick Rosaer
1568237949
op 31 augustus geboekt voor onze tennisclub voor het tweede jaar op rij en al terug vastgelegd voor volgend jaar een echte aanrader super lekker en verzorgd een top team
Zondag 18 augustus werden mijn gasten en ik door paella fusion op en top verwend met overheerlijke tapas en een lekkere ter plaatse bereide paella Valenciana. Ook de crema Catalaan werd a la minute gebrand en
gesmaakt door iedereen. Bedankt jullie zijn een fantastisch team en hoop in de toekomst ook nog eens door jullie culinair verwend te worden. Top!!!! Een absolute aanbeveling!!!
Annie De Ridder
Annie De Ridder
1566827188
mede dankzij de overheerlijke paella hadden we een geslaagd pensioenfeestje, Annie en Mark
Filip De Rijcke
Filip De Rijcke
1566207751
De Paella was super lekker en de bediening was top afgelopen donderdag. Zeker een aanrader. Nogmaals dank !
Wij mochten samen met familie, vrienden & buren genieten van een HEERLIJKE paella op ons verjaardags-tuinfeest. De mega paella werd bereid en geserveerd door een super vriendelijke dame. Alles verliep zeer vlotjes en volgens afspraak. (behalve het feit dat Ranu ons had beloofd om karaoke mee te zingen op ons podium, plots zagen we dat ze met stille trom vertrokken was, enkel dit stukje verliep dus niet volgens afspraak 🙂 🙂 :-)) Bedankt Paella Fusion ... groetjes van jarige Davy & Christel 🙂 🙂 🙂
Sylvie Steyaert
Sylvie Steyaert
1565719642
Heerlijke Paella, super bediening, alles zoals overeengekomen!!!!
Dieter Alaerts
Dieter Alaerts
1565032351
Mijn verjaardagsfeest is geslaagd, mede dankzij jullie heerlijke paella en jullie uitstekende service. Bram, bedankt.
Troch Kizzy
Troch Kizzy
1562067057
Hey Bram, dank je wel voor de overheerlijke paella dit weekend. Alles verliep zoals afgesproken, alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn gasten hebben ervan genoten... en ik ga er binnenkort nog wat van genieten (want heb nog wat restjes kunnen invriezen 😋
Troch Kizzy
Troch Kizzy
1562067056
Hey Bram, dank je wel voor de overheerlijke paella dit weekend. Alles verliep zoals afgesproken, alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn gasten hebben ervan genoten... en ik ga er binnenkort nog wat van genieten (want heb nog wat restjes kunnen invriezen 😋
Filip Cornelis
Filip Cornelis
1561494841
Bedankt voor de heerlijke tapa’s en paella! Alles was perfect geregeld zoals vooraf afgesproken.
leuk feestje, lekkere tapas en lekkere paella!!
Jo De Smet
Jo De Smet
1560354346
heerlijke paella en supergoede service en bediening. Echt een aanrader!!! Iedereen was enthousiast, voor herhaling vatbaar!
js_loader
Call Now ButtonVragen? Bel Paella Fusion