Spaanse muziek

Spaanse muziek en meer

Flamenco, Sardana, doedelzak en gitaar

Spaanse muziek op de achtergrond of een heus Spaans optreden

Spaanse muziek staat bekend om zijn doedelzakspel uit Galicië en de flamencogitaarmuziek uit Andalucië. Spanje heeft een levendige muziekcultuur die constant in evolutie is. Vooral de combinatie van Spaanse muziek en Spaanse dans is wereldwijd bekend.
Hieronder kan je een overzicht vinden van muziekgroepen die de Spaanse muziek, Cubaanse muziek en dans brengen op feesten en evenementen. Wens je enkel wat Spaanse muziek op de achtergrond of wil je een heus Spaans optreden met een prachtig flamenco optreden? Maak hieronder een keuze.

Los Flamencolicos: Joaquin Muñoz uit Spanje, Guillermo García uit Peru en Jan Van Liefferinge brengen prachtige Flamencomuziek waarop Joaquin zingt en danst. Bel 0485 80 21 47 voor meer info. (Gent)

Grupo Crescendo: De componenten van Grupo Crescendo zullen nooit hun oorsprong vergeten. Nummers als ‘Colegiala, Volare, She Bangs en Enamorada, zijn een historisch deel van onze groep en geen enkele show van Grupo Crescendo is dan ook ompleet zonder deze nummers. Genieten en dansen op de prachtige muziek uit Spanje en Zuid-Amerika.

Vragen? Bel Paella Fusion